Παράδοση
Καρέκλες & Σκαμπό για Επαγγελματικούς Χώρους Κατερίνη

Η επιχείρησή μας “Παράδοση” η οποία εδρεύει στην Κατερίνη, δραστηριοποιείται εδώ και αρκετά χρόνια με την παραγωγή και εμπορία καρέκλας και επίπλων για επαγγελματικούς χώρους, προσφέροντας προϊόντα άψογης ποιότητας και μοναδικής αισθητικής σε ανταγωνιστικές τιμές.

Στο σύγχρονο εργαστήριο μας, καθημερινά, με μεράκι και πολύ φαντασία, σχεδιάζουμε και κατασκευάζουμε - κατά παραγγελία - παραδοσιακές καρέκλες σε μεγάλη ποικιλία σχεδίων και χρωμάτων, σκαμπό και τραπέζια για επαγγελματικούς χώρους και καταστήματα μαζικής εστίασης.

 

 

 
 
 
 
 
 
 
Μοναδικές δημιουργίες
Χρησιμοποιώντας την καλύτερη ξυλεία οξιάς, η οποία προέρχεται αποκλειστικά από Έλληνες εμπόρους, δίνουμε μορφή στα κομμάτια ξύλου και καταφέρνουμε να δημιουργούμε μοναδικά έπιπλα που μπορούν να αναδείξουν τον χώρο σας και να τον κάνουν χρηστικό.

Η παραγωγική μας ικανότητα μπορεί να καλύψει μεγάλο αριθμό παραγγελιών ταυτόχρονα και αξιόπιστα, με συνέπεια στην ποιότητα και στους χρόνους παράδοσης.

Χάρη στο πάθος και την αγάπη μας για την κατασκευή επίπλων, με το πέρασμα των χρόνων εξελίξαμε την επιχείρησή μας και έχουμε καταφέρει σήμερα να αποτελούμε ένας από τους σημαντικότερους προμηθευτές επίπλων επαγγελματικών χώρων και χώρων μαζικής εστίασης στην Κατερίνη και σε όλη την Πιερία.

Αποστολή μας είναι να παρέχουμε υψηλή εξυπηρέτηση και εξειδικευμένες λύσεις που καλύπτουν κάθε ανάγκη, χτίζοντας παράλληλα σχέσεις εμπιστοσύνης με τους συνεργάτες, τους πελάτες και τους ανθρώπους μας.
 
 
 
 

 

 

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

 

Επικοινωνήστε μαζί μας
για οποιαδήποτε απορία έχετε σχετική με τα προϊόντα μας ή για
να μας δώσετε την παραγγελίας σας.